Højtflyvende
​slotsfasaner

Naturskøn fasanjagt

Kom på en pragtfuld dagjagt på både vilde og udsatte højtflyvende fasaner i Tranekærs naturskønne marker og skove. Det varierede terræn er et af de første fasanjagtrevirer i Danmark og mestrer flotte fasaner til den kræsne jæger. Nyd en enestående jagtoplevelse!

Få det hele for jer selv

Skytten på Tranekær Slot på Langeland ved Fyn leverer en klapjagt og/eller trykjagt med masser af højtflyvende fugle, og står klar med klappere og hunde. Vi udlejer dagjagter til både store og små grupper efter aftale, men lejer altid kun ud til ét selskab ad gangen. Med andre ord har man jagtreviret for sig selv.

Klapjagt, fasanjagt, dagjagt og trykjagt

Landskabet omkring Tranekær Slot er som skabt til fasanopdræt og jagt. Et stort område er dedikeret til opdræt af fuglene, der indsamles i februar og sættes i store volierer. 

Her lægger fasanhønerne masser af æg og fasankyllingerne spiser sig store og fede, så de er klar til udsætning hen over sommeren. 

Når jagtsæsonen skydes i gang 1. oktober, er fasanerne stærke og flyver særligt højt på grund af det varierede og naturskønne terræn på Tranekær Gods.

✩✩✩

Vurderet 4,8 ud af 5 stjerner

Baseret på over 19 anmeldelser fra Facebook​

​TRANEKÆR SLOT I/S