Just another day
at the office​

Eksklusive forretningsmøder​

Businessophold

Når du booker et businessophold på Tranekær Slot, får du meget mere end et velfungerende mødelokale at tage store beslutninger i. Du er nemlig ikke bare mødedeltager, men greveparrets gæst på et slot, der emmer af historisk vingesus, overvældende natur og et ekstraordinært højt serviceniveau. Vi arrangerer kun ét møde ad gangen, hvilket vil sige, at I har hele slottet for jer selv.

​Alle mødeophold inkluderer overnatning på slottet i et af vores smukt restaurerede suiter med eget bad. Efter en yderst veltilberedt middag ved det otte meter lange bord i riddersalen, sætter overnatningen et fortjent punktum for en udbytterig og inspirerende dag. Man sover godt på Tranekær, skulle vi hilse at sige.

​Businesspakker

Vælg imellem 1-dagsmøde og 1,5-dagsmøde for 8-30 deltagere med overnatning i hovedbygningen. Slottet rummer 14 dobbeltværelser, men vi har mulighed for booke flere i de nærliggende bygninger. Vores lokaler er naturligvis udstyret med moderne faciliteter som av-udstyr, flipover, whiteboard og gratis wifi. Og vores gæster kan forvente at blive forkælet med sublime gourmetretter af lokale råvarer fra Langeland.

Book businessophold fra kr. 5.000,- inkl. moms.

Min. 8 pers. alt inklusiv


Inspirerende pauser​

Mellem møderne på agendaen kan det være en god idé at få lidt frisk luft.

Vi har et væld af naturskønne oplevelser lige uden for døren. Gå en tur rundt i slottets skønne haver, nyd den overvældende udsigt fra terrassen eller kast jer ud i en af de mange aktiviteter i området. Vi har nøje udvalgt de bedste aktiviteter på Langeland og er altid behjælpelige med at arrangere inspirerende oplevelser lige fra jagter, sejlads, ridning, golf eller hvad I ellers drømmer om. Har I brug for at lande i helikopter, finder vi også ud af det.

​Kulinariske oplevelser

Gastronomien på Tranekær giver dig velsmag i mange former, og alle retter tilberedes af sæsonens absolut bedste råvarer. Vores kok Christian Pichardt skaber enestående madoplevelser, uanset om det er en treretters vildtmenu, lækre frokostmenuer til forretningsmødet eller god, gedigen jagtgryde til fasanjagten. Nyd smagen af eksklusiv slotsgourmet serveret med gode vine, den smukkeste udsigt og i slottets overdådige stuer. Maden på Tranekær er skabt med kærlighed til gården, landet og havet.

Eventyrlige suiter

Som overnattende gæst på Tranekær Slot kan du glæde dig til at sove i de mest fortryllende dobbeltværelser, hvor mange prominente personligheder har tilbragt natten. Vores 14 suiter er sat i stand efter alle kunstens regler og fremstår både hyggelige og elegante. Alle suiter er unikke i designet og har deres eget badeværelse. Hvis I er flere end 14 personer, har vi mulighed for at booke 22 ekstra værelser i de nærliggende bygninger.

Gratis p-pladser og Helipad

Som gæst på Tranekær Slot kan du nemt komme af med bilen på slotspladsen, lige uden for døren. Hvis du ankommer i helikopter, kan den landes og parkeres på vores helipad, der er anlagt for foden af slottet. Kontakt os, hvis du ønsker at benytte helipaden eller mangler information herom.

Slægtens våbenskjold og monogram

Det er ikke ofte, at man støder på fortidens logoer med en historie, der strækker sig så langt tilbage i tiden som på Tranekær Slot. Våbenskjoldet stammer helt tilbage fra 1672, hvor grevskabet Langeland blev oprettet. Skjoldet rummer flere dyr og symboler som de modige løver, den stolte ørn, den ridderlige hvide hund og den rolige, stærke elefant. Monogrammet er moderniseret efter tidligere, mere snirklede versioner og kronen har naturligvis ni grevetakker. Slægtens monogram fremstår både nutidigt og originalt, og bruges i dag på service, linned, tæpper og meget andet.

Mødepligt?
​Ja tak

​Book businessophold alt inklusiv

FRA Kr. 5.000,- inkl. moms

✩✩✩

Vurderet 4,8 ud af 5 stjerner

Baseret på over 19 anmeldelser fra Face​book​

​TRANEKÆR SLOT I/S