Højtflyvende
​slotsfasaner

Naturskønt jagtophold

Kom på pragtfulde dag- og klapjagter på både vilde og udsatte slotsfasaner i Tranekærs naturskønne marker og skove hele jagtsæsonen ’17 - ’18. Nyd en enestående jagtoplevelse med tilhørende eksklusivt ophold på slottet med gourmet forplejning og overnatning i vores smukt restaurerede dobbeltværelser på slottet. Det varierede terræn er et af de første fasanjagtrevirer i Danmark og mestrer flotte fasaner til den kræsne jæger. Det er også muligt at vælge en dagjagt.

Få det hele for jer selv

Skytten på Tranekær Slot leverer en jagt med masser af højtflyvende fugle, og er i øvrigt altid behjælpelig med hunde. Vi udlejer dagsjagter til både store og små selskaber efter aftale, men lejer altid kun ud til ét selskab ad gangen. Med andre ord har man slottet og jagtreviret for sig selv under hele opholdet eller på en dagjagt.

Fasanjagt, dagjagt og trykjagt

Landskabet omkring Tranekær Slot er som skabt til fasanopdræt og jagt. Et stort område er dedikeret til opdræt af fuglene, der indsamles i februar og sættes i store volierer. Her lægger fasanhønerne masser af æg og fasankyllingerne spiser sig store og fede, så de er klar til udsætning hen over sommeren. Når jagtsæsonen skydes i gang 1. oktober, er fasanerne stærke og flyver særligt højt på grund af det varierede og naturskønne terræn ved Tranekær.

Eksklusive jagtophold

Vi tilbyder 14 stemningsfulde suiter på slottet, der alle er indrettet med eget bad. Som jæger vil du opleve stor gæstfrihed fra værtsparret, der gerne tager en drink med gæsterne. Vi sørger for behagelig forplejning og efter en dagjagt kan du nyde en enestående vildtmenu tilberedt af lokale råvarer fra Langeland. Vi tænder op i pejsen, luner din cognac og giver dig et personligt og enestående jagtophold.

​​

Jagtophold v/ 12-15 pers. Kr. 3.995,- pr. pers. eks. moms.

Kr. 350 pr. skudt fasan / 3-skudsreglen

Lækkerier FRA marken

Et jagtophold eller en dagjagt byder også på kulinariske oplevelser tilberedt af sæsonens absolut bedste råvarer, dyrket på Langeland. Vores gourmetkok kræser for kvaliteten, hvad enten det er en sublim jagtgryderet eller en tre retters menu serveret med gode vine og den smukkeste udsigt. Maden på Tranekær er skabt med kærlighed til gården, landet og havet.

Greveparret Ahlefeldt-Laurvig

Grevinde Mette Ahlefeldt-Laurvig, Grev Christian Ahlefeldt-Laurvig og deres seks børn sørger dagligt for at skabe liv og leben overalt på Tranekær Slot. Her summer af aktivitet og det er lykkedes greveparret at gøre slottet til et eksklusivt mødested for forretningsfolk, jagtinteresserede gæster og andet godtfolk. Alle bliver modtaget som greveparrets gæster og vil derfor med det samme føle sig særdeles velkomne bag de engelsk røde mure.

Slotsjagt for kvinder

Flere og flere kvinder får jagttegn. Og vil gerne forkæles. Derfor kan vi arrangere fasanjagter kun for kvinder. Nyd den storslåede natur og bo eksklusivt i et af slottets smukt restaurerede dobbeltværelser.

​​

Jagtophold v/ 12-15 pers. Kr. 3.995,- pr. pers. eks. moms

Kr. 280 pr. skudt fasan / 3-skudsreglen eks. moms

Grevindens kirsebærvin

Grevinde Mette Ahlefeldt-Laurvig har lige fra barn kendt til kirsebær. Hun er vokset op som komtesse på Lerchenborg Slot, hvor hun hjalp til i kirsebærplantagen med at plukke og sortere bær. Grevindens Kirsebærvin stammer fra familiens gode, gamle opskrift, men bliver produceret i topmoderne faciliteter for at højne sikkerheden og kvaliteten. Efter lagring sikrer vinmageren, at smag, farve og kvalitet er ensartet og sublim, før vinen tappes på flasker. Vinen er som skabt til at nyde i julemåneden, og er delikat til desserter eller som velsmagende værtindegave. Smager også dejligt afkølet på en varm sommerdag.

Er du

​klar?